Produsen Profesional Sing Mung Fokus ing USB C HUB

Madeg ing taun 2008, Dongguan Huachuang Electronic minangka perusahaan terintegrasi kanthi kemampuan riset lan pangembangan, ngrancang, ngasilake, proses lan adol. Dumunung ing Pusat Inovasi Wanfeng, Jalan Provinsi 1048th 358, Wilayah Shatou, Chang'an Towm, Kota Dongguan, Guangdong, China. Kita khusus ing desain, riset lan pangembangan, Pabrik lan adol Type-C HUB, USB C HUB, Adaptor AUX lan sapiturute Saka dina wiwitan pamrentah, kita wis menehi prioritas kanggo kualitas lan safety produk. Minangka pabrik sertifikasi ISO 9001 & BSCI, produk kita tundhuk karo standar internasional kaya CE, RoHS, FCC lan CCC.  

Company Advantage

Keuntungan Produk

mactoolabl

1. Paten: Kabeh barang dirancang dening awake dhewe, sebagian besar entuk paten ing China, sawetara kasebut entuk paten ing Eropa lan AS.

2. Sertifikasi: Kabeh barang miturut standar CE / FCC / ROHS / REACH, umume durung entuk sertifikat kasebut. 

3.. Pakaryan sing apik :(padha karo cangkang Apple, umume supplier nganggo percetakan 120 'nanging kita nganggo cetak 180') uga sawetara spesifik cilik (umpamane: kabeh port nganggo lancar lancar).

4.. Kualitas stabil: Desain sirkuit sing apik banget sing nggawe kualitase tetep stabil (umume HUB ing pasar isih ana masalah panas, masalah sing ora kompatibel, lan masalah gangguan WiFi, nanging produk kita wis ngatasi masalah iki.

Ngendi golek

Honkong Global consumer consumer Electronics Show 11-14k Oktober 2020 Nomer Booth 8B16, 8B16U   HKTDC 13-16k Oktober 2020 Booth Nomer 3E-E11 Wanchai   IFA 6-11k September Pusat Ekspor Berlin   Pameran Elektronik Konsumen Internasional 6-9k Januari 2021 Las Vegas CES LVCC- Balai Kidul 4    

Where to find us