11 IN 1 Adaptor Multi-port USB-C karo Ethernet RJ 45, HDMII, 100 W PD, VGA, SD, TF, 3xUSB3.0, USB2.0 + 3.5mm Jack

Keterangan Singkat:

Jeneng Produk: 11 Ing 1 Tipe-C HUB

Model NO .: D09

Port: Ketik C Kanggo PD 100W + 4K HDMI + Ethernet RJ45 + VGA + 3 * USB 3.0 + USB2.0 + SD / TF + 3.5mm Jack

Panjang kabel: 150mm

Bobot: 80g

Ukuran: 116 * 49 * 17mm

Bahan: Kasus aluminium + PC + TPE


Detail Produk

Tag Product

1, Teknologi HCET】 Nawarake jaminan babar pisan / gantian 1 Taun lan layanan pelanggan sing ramah. Dibangun ing chip majeng kanthi panggunaan daya sing luwih murah, dissipation panas sing luwih cepet lan efisiensi transfer data sing luwih dhuwur.

2, Kontrol suhu】 Gunakake teknologi dissipation panas sing padha karo MacBook Pro kanggo ndawakake umur kerja lan nyedhiyakake kinerja sing apik. Priksa manawa aman lan dipercaya nalika multiplier dikuwasani.

3, USB Hub Hub kabeh-ing-siji】 Sambungake menyang piranti MacBook Pro utawa USB-C paling anyar kanthi hub USB-C multiport sing nampilake port Ethernet, port USB C daya karo pangiriman daya, port HDMI 4K, Pembaca kertu SD , maca kertu TF, jack jack 3-in-1 lan 3mm audio / mic lan port VGA, port USB 3 USB 3.0 lan 1 USB 2.0 Port, ngidini sampeyan nyambung keyboard, mouse, driver USB, Disk external kanggo MacBook Pro.

4, Pangiriman Daya hub USB Type C hub ngisi MacBook Pro utawa piranti Type-C liyane nalika nyambungake port pangiriman daya 100W. Saiki akeh piranti liyane lan paling anyar Mac Pro support PD. Kanthi pangiriman daya, port USB-C siji bisa menehi pengalaman kecepatan Blazing-cepet kanthi cepet. Cocog karo Pro MacBook.

5, Sink Video Efek 3D V】 HDMI lan port VGA Dhukungan nganti 3840 * 2160 @ 30Hz lan 1920 * Résolusi 1080p @ 60Hz. Sampeyan bisa seneng karo video efek 3D ing resolusi dhuwur saka komputer USB-C menyang monitor eksternal. HDMI port ndhukung LCD layar LCD utawa tampilan sing kompatibel karo output Max 4K. Menehi tampilan efek 3D sing jelas.

6., RJ45 1000M Ethernet Port & Transfer Stabil】 Ndhukung port port Gigabit RJ45 Ethernet 1000Mbps, mundur cocog karo LAN 100Mbps / 10Mbps RJ45. 3 USB 3.0 Pelabuhan kanthi tingkat transfer data 5Gbps lan output daya 4.5W (5V / 900mA). 1 USB 2.0 Port luwih becik kanggo mouse, keyboard utawa piranti kurang sithik.

7., Gawe Urip Sampeyan】 Dibangun ing slot SD lan TF supaya gampang diakses file saka kertu SD SD lan Micro SD universal. Kacepetan super nganti 5Gpbs. Jack Audio / mic 2-in-1 3.5mm ngidini sampeyan seneng musik liwat headphone utawa speaker.

8, Desain sing apik gayane, Gedhung Premium lan Kompatibilitas Dewan prec Ketebalan lan tliti sing apik digiling pesawat aluminium, dadi pelengkap sing cocog kanggo tampilan Pro lan rasukan ing Grey ruang anyar. Hub ekspansi USB-C sing paling becik kanggo Apple MacBook, Apple MacBook Pro, Apple I Mac / I Mac Pro (21.5 inci, 27 inci), buku Google Chrome Pixel, Dell, kaya US, HP, Lenovo, lan akeh laptop Type C liyane .

Parameter Teknis:

USB-C Wanita

Ndhukung PD87W Max pangisi daya cepet, input: 5V / 9V / 12V / 15V / 20.2V, 4.3A (maksimal), maksimal output 5V @ 1500mA

RJ45

Kacepetan transfer data nganti 5Gbps output maksimal 5V / 900mAh

HMDI

3840 * 2160 4K @ 30Hz

VGA

1920 * 1080p @ 60Hz

3 * USB 3.0 port

Kacepetan transfer data nganti 5Gbps, output daya maksimal nganti 5V / 900mAh

1 * USB2.0 A Port

Kacepetan transfer data nganti 480 Mbps, ndhukung transmisi data USB2.0, lan kompatibel karo USB1.1

1 * Maca kertu SD

Dhukungan nganti 512 GB

1 * maca kertu SD mikro

Dhukungan nganti 512 GB

3.5mm Audio Port

Output audio 2 saluran, lan ndhukung output audio independen (ora kudu nyambungake HDMI lan VGA)

Kompatibilitas

Apple MacBook, Apple MacBook Pro, Apple I Mac / I Mac Pro (21.5 inci, 27 inci), buku Google Chrome Pixel, Dell, kaya US, HP, Lenovo, lan akeh laptop Type C liyane

Carton

QTY: 100 pc
GW: 11,5 KGS
MEAS: 36 * 30 * 34 CM

acto_01 acto_02 acto_03 acto_04 acto_05 acto_06 acto_07 acto_08 acto_09 acto_10 acto_11 acto_12 acto_13 acto_14 acto_15 acto_16 acto_17 acto_18 acto_19 acto_20


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan