5 Ing 1 USB-C Adaptor nganggo HDMII, 100 W PD, VGA, USB3.0,3.5mm Jack

Keterangan Singkat:

Jeneng Produk: Paling larang regane 5 Ing 1 Tipe-C HUB

Model NO .: T07

Port: Ketik C Kanggo PD 100W + 4K HDMI + VGA + USB 3.0 + 3.5mm Jack

Dawane Kabel: 150 mm

Bobot: 52 g

Ukuran: 75 * 45 * 12 mm

Bahan: Kasus aluminium + PC + TPE


Detail Produk

Tag Product

1, Teknologi HCET】 Nawarake jaminan babar pisan / gantian 1 Taun lan layanan pelanggan sing ramah. Dibangun ing chip majeng kanthi panggunaan daya sing luwih murah, dissipation panas sing luwih cepet lan efisiensi transfer data sing luwih dhuwur.

2, Kontrol suhu】 Gunakake teknologi dissipation panas sing padha karo MacBook Pro kanggo ndawakake umur kerja lan nyedhiyakake kinerja sing apik. Priksa manawa aman lan dipercaya nalika multiplier dikuwasani.

3, USB-Hub ing Lima USB C】 Sambungake menyang piranti MacBook Pro utawa USB-C paling anyar kanthi hub USB-C multiport nampilake port USB C daya karo pangiriman daya, port HDMI 4K, Audio / mic 2,5mm in-1 jack lan port VGA, 1 USB 3.0 Port sing ngidini sampeyan nyambung keyboard, mouse, driver USB, Disk external kanggo MacBook Pro.

4, Pangiriman Daya hub USB Type C hub ngisi MacBook Pro utawa piranti Type-C liyane nalika nyambungake port pangiriman daya 100W. Saiki akeh piranti liyane lan paling anyar Mac Pro support PD. Kanthi pangiriman daya, port USB-C siji bisa menehi pengalaman kecepatan Blazing-cepet kanthi cepet. Cocog karo Pro MacBook.

5, Sink Video Efek 3D V】 HDMI lan port VGA Dhukungan nganti 3840 * 2160 @ 30Hz lan 1920 * Résolusi 1080p @ 60Hz. Sampeyan bisa seneng karo video efek 3D ing resolusi dhuwur saka komputer USB-C menyang monitor eksternal. HDMI port ndhukung LCD layar LCD utawa tampilan sing kompatibel karo output Max 4K. Menehi tampilan efek 3D sing jelas.

6., Transfer Data Stabil】. 1 USB 3.0 Pelabuhan kanthi tingkat transfer data 5Gbps lan output daya 4.5W (5V / 900mA).

7., Desain sing apik gayane, Gedhung Premium lan Kompatibilitas Dewan prec Ketebalan lan tliti sing apik digiling pesawat aluminium, dadi pelengkap sing cocog kanggo tampilan Pro lan rasukan ing Grey ruang anyar. Hub ekspansi USB-C sing paling becik kanggo Apple MacBook, Apple MacBook Pro, Apple I Mac / I Mac Pro (21.5 inci, 27 inci), buku Google Chrome Pixel, Dell, kaya US, HP, Lenovo, lan akeh laptop Type C liyane .

toima (1) toima (2) toima (3) toima (4) toima (6) toima (7) toima (8) toima (9) toima (10) toima (11) toima (12) toima (13) toima (14) toima (15) toima (16) toima (17) 1


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan