5 IN 1 Jaringan WIS CIOT nirkabel karo HDMII, 100 W PD, 3xUSB3.0

Keterangan Singkat:

Jeneng Produk: 5 Ing 1 Adaptor USB C Tanpa kabel

Model NO .: T06

Port: Tipe C Kanggo PD 100W + 4K HDMI + 3 * USB 3.0

Bobot: 30 g

Ukuran: 85 * 28,5 * 9 mm

Bahan: Kasus aluminium + PC


Detail Produk

Tag Product

1, Teknologi HCET】 Nawarake jaminan babar pisan / gantian 1 Taun lan layanan pelanggan sing ramah. Dibangun ing chip majeng kanthi panggunaan daya sing luwih murah, dissipation panas sing luwih cepet lan efisiensi transfer data sing luwih dhuwur.

2, Kontrol suhu】 Gunakake teknologi dissipation panas sing padha karo MacBook Pro kanggo ndawakake umur kerja lan nyedhiyakake kinerja sing apik. Priksa manawa aman lan dipercaya nalika multiplier dikuwasani.

3, 5 IN 1 Wilress USB C Hub】 Sambung menyang piranti MacBook Pro utawa USB-C paling anyar kanthi hub USB-C multiport sing nampilake port USB C kanthi port listrik, port HDMI 4K, port USB 3 USB 3.0 sing ngidini sampeyan nyambung keyboard, mouse, driver USB, Disk external kanggo MacBook Pro.

4, Pangiriman Daya hub USB Type C hub ngisi MacBook Pro utawa piranti Type-C liyane nalika nyambungake port pangiriman daya 100W. Saiki akeh piranti liyane lan paling anyar Mac Pro support PD. Kanthi pangiriman daya, port USB-C siji bisa menehi pengalaman kecepatan Blazing-cepet kanthi cepet. Cocog karo Pro MacBook.

5, Sink Video Efek 3D V port Port HDMI Dhukungan nganti 3840 * 2160 @ 30Hz résolusi. Sampeyan bisa seneng karo video efek 3D ing resolusi dhuwur saka komputer USB-C menyang monitor eksternal. HDMI port ndhukung LCD layar LCD utawa tampilan sing kompatibel karo output Max 4K. Menehi tampilan efek 3D sing jelas.

6., Desain sing apik gayane, Gedhung Premium lan Kompatibilitas Dewan prec Ketebalan lan tliti sing apik digiling pesawat aluminium, dadi pelengkap sing cocog kanggo tampilan Pro lan rasukan ing Grey ruang anyar. Hub ekspansi USB-C sing paling becik kanggo Apple MacBook, Apple MacBook Pro, Apple I Mac / I Mac Pro (21.5 inci, 27 inci), buku Google Chrome Pixel, Dell, kaya US, HP, Lenovo, lan akeh laptop Type C liyane .

T06PRO_01 T06PRO_02 T06PRO_03 T06PRO_04 T06PRO_05 T06PRO_06 T06PRO_07 T06PRO_08 T06PRO_09 T06PRO_10 T06PRO_11 T06PRO_12 T06PRO_13 T06PRO_14 T06PRO_15 T06PRO_16 T06PRO_17 T06PRO_18


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan