5 IN 1 Adaptor USB C Tanpa kabel kanthi 100 W PD, SD, TF, 2xUSB3.0

Keterangan Singkat:

Jeneng Produk: 5 Ing 1 Adaptor USB C Tanpa kabel

Model NO .: T06

Port: Ketik C Kanggo PD 100W + 2 * USB 3.0 + SD / TF

Bobot: 28 g

Ukuran: 85 * 28,5 * 9 mm

Bahan: Kasus aluminium + PC


Detail Produk

Tag Product

1, Teknologi HCET】 Nawarake jaminan babar pisan / gantian 1 Taun lan layanan pelanggan sing ramah. Dibangun ing chip majeng kanthi panggunaan daya sing luwih murah, dissipation panas sing luwih cepet lan efisiensi transfer data sing luwih dhuwur.

2, Kontrol suhu】 Gunakake teknologi dissipation panas sing padha karo MacBook Pro kanggo ndawakake umur kerja lan nyedhiyakake kinerja sing apik. Priksa manawa aman lan dipercaya nalika multiplier dikuwasani.

3, 5 IN 1 adaptor USB Wilress USB CSambungake menyang piranti MacBook Pro utawa USB-C paling anyar kanthi hub hub USB-C sing nampilake, port pangisi daya USB C kanthi pangiriman daya, Pembaca kertu SD, maca kertu TF, 2 USB 3.0 Pelabuhan sing ngidini sampeyan nyambung keyboard, mouse, driver USB, Disk external kanggo MacBook Pro.

4, Pangiriman Daya hub USB Type C hub ngisi MacBook Pro utawa piranti Type-C liyane nalika nyambungake port pangiriman daya 100W. Saiki akeh piranti liyane lan paling anyar Mac Pro support PD. Kanthi pangiriman daya, port USB-C siji bisa menehi pengalaman kecepatan Blazing-cepet kanthi cepet. Cocog karo Pro MacBook.

5, Gawe Urip Sampeyan】 Dibangun ing slot SD lan TF supaya gampang diakses file saka kertu SD SD lan Micro SD universal. Kacepetan super nganti 5Gpbs.

6., Desain sing apik gayane, Gedhung Premium lan Kompatibilitas Dewan prec Ketebalan lan tliti sing apik digiling pesawat aluminium, dadi pelengkap sing cocog kanggo tampilan Pro lan rasukan ing Grey ruang anyar. Hub ekspansi USB-C sing paling becik kanggo Apple MacBook, Apple MacBook Pro, Apple I Mac / I Mac Pro (21.5 inci, 27 inci), buku Google Chrome Pixel, Dell, kaya US, HP, Lenovo, lan akeh laptop Type C liyane .

USB-C Wanita

Ndhukung PD87W Max pangisi daya cepet, input: 5V / 9V / 12V / 15V / 20.2V, 4.3A (maksimal), maksimal output 5V @ 1500mA

2 * USB 3.0 port

Kacepetan transfer data nganti 5Gbps, output daya maksimal nganti 5V / 900mAh

1 * Maca kertu SD

Dhukungan nganti 512 GB

1 * maca kertu SD mikro

Dhukungan nganti 512 GB

Kompatibilitas

Apple MacBook, Apple MacBook Pro, Apple I Mac / I Mac Pro (21.5 inci, 27 inci), buku Google Chrome Pixel, Dell, kaya US, HP, Lenovo, lan akeh laptop Type C liyane

Carton

QTY: 100 pc
GW: 6.0 KGS
MEAS: 35 * 30 * 34 CM

20171116_092435_000 20171116_092435_001 20171116_092435_002 20171116_092435_003 20171116_092435_004 20171116_092435_005 20171116_092435_006 20171116_092435_007 20171116_092435_008 20171116_092435_009 20171116_092435_011

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan