7 IN 1 USB C HUB Kanggo Macbook Pro & Air nganggo Thunderbolt 3, 4K HDMI, USB-C, USB3.0, SD, Reader Card TF

Keterangan Singkat:

Jeneng Produk: 7 Ing 1 dual USB-C HUB Kanggo MacBook Pro & MacBook Air

Model NO .: T08

Port: Dual Type C Kanggo Thunderbolt 3 + USB-C + 4K HDMI + 2 * USB 3.0 + SD / TF

Bobot: 36g

Ukuran: 110 * 28 * 9mm

Bahan: Kasus aluminium + PC


Detail Produk

Tag Product

1, Akeh sejarah sing mbahas aksesoris Macbook ing Kick wiwitan lan Indie gogo. Hub USB C Paling Kompak lan Paling Gancang ing donya sing dirancang khusus kanggo MacBook Pro lan MacBook Air.

2, Data Dual USB-C & Pangiriman Daya: Iki hub MacBook Pro / Air USB C kanthi loro port USB-C sing ndhukung Power Delivery (PD) & Data (40Gbps / max 100W / 5K output video + 5Gbps / max 100W ).

3, Ngembangake loro port USB-C ing MacBook Pro / Air dadi 7 port (High-Resolusi 4K HDMI, 40Gb / s Thunderbolt 3, 5Gb / s USB-C, SD, micro SD, 2 x USB 3.0). 7-in-2 USBC Hub kompatibel karo MacBook Pro 16 ″ 2019 2018 2017 2016 13 ″ / 15 ″ lan MacBook Air 2019 2018.

4, kandang aluminium tliti tliti, kasedhiya ing Space Grey, Silver lan Gold, kanthi warna lan tampilan sing padha karo Pro Pro MacBook.

Parameter Teknis:

Thunderbolt 3

Output video 40Gbps / max 100W / 5K

USB-C

Kacepetan transfer data nganti 5Gbps output maksimal 5V / 900mAh

HDMI

Dhukungan nganti 4K @ 30Hz

2 * USB 3.0

Kacepetan transfer data nganti 5Gbps, output daya maksimal nganti 5V / 900mAh

1 * Maca kertu SD

Dhukungan nganti 512 GB

1 * maca kertu SD mikro

Dhukungan nganti 512 GB

Kompatibilitas

MacBook Pro 2016.2017.2018.2019.2020 13inch, 15inch, MacBook Air 2018.2019.2020

Carton

QTY: 100 pc
GW: 6,5 KGS
MEAS: 34 * 30 * 33 CM

T08YINGWEN_01 T08YINGWEN_02 T08YINGWEN_03 T08YINGWEN_04 T08YINGWEN_05 T08YINGWEN_06 T08YINGWEN_07 T08YINGWEN_08 T08YINGWEN_09 T08YINGWEN_10 T08YINGWEN_11 T08YINGWEN_12 T08YINGWEN_13 T08YINGWEN_14 T08YINGWEN_15 T08YINGWEN_16 T08YINGWEN_17


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan