Babagan Kita

  Madeg ing taun 2008, We Huachuang minangka Produsen profesional sing mung fokus ing desain, riset lan pangembangan, Pabrik lan adol USB-C HUB. Wiwit dina pertama dina praktik, kita wis menehi prioritas kanggo kualitas lan safety. Minangka ISO 9001-Pabrik 2000 khusus, produk kita tundhuk karo standar internasional kaya CE, FCC,  ROHS,REACH lan CCC. Apa maneh, kita kudu menehi perhatian gedhe kanggo inovasikabeh barang sing dirancang lan digawe dening awake dhewe, Paling akeh entuk paten ing China, Sawetara uga entuk paten ing Eropa lan AS uga.

  Thanks kanggo pangembangan kuwat, kapasitas produksi sing cekap lan kawicaksanan kualitas sing ketat, produk kita entuk reputasi global kanggo desain sing apik lan kinerja sing sampurna. Wong-wong mau digunakake ing negara-negara inmany, kayata AS, Finland, UAE, Kanada, Singapura, Walanda, Jerman, HK, UK, Prancis, lan Spanyol. Kita nyedhiyakake produk OEM lan ODM kanggo perusahaan kondhang lan ing luar negeri, kayata HP, Vivanco, Kobian, Promosi, Vertex, Macher, Strax, lan Gerth Gmbh.

857

  Keuntungan Company

未标题-1

1. Paten

Kabeh barang dirancang dening awake dhewe, umume wong-wong mau dadi gotpaten ing China, ana sing entuk paten ing Eropa lan AS.

2. Sertifikasi

Kabeh barang miturut standar CE / FCC / ROHS / REACH, umume kabeh entuk sertifikat kasebut.

3.. Pakaryan sing apik

(padha karo cangkang Apple, umume supplier nganggo percetakan 120 'nanging kita nganggo cetak 180') uga sawetara spesifik cilik (umpamane: kabeh port nganggo lancar lancar).

4.. Kualitas stabil

Desain sirkuit sing apik banget sing nggawe kualitase tetep stabil (umume HUB ing pasar isih ana masalah panas, masalah sing ora kompatibel, lan masalah gangguan WiFi, nanging produk kita wis ngatasi masalah iki.