Adaptor Jack C02 USB C

Keterangan Singkat:

Jeneng Produk: 2 IN 1 USB-C Headphone / adaptor Audio Earphone

Model NO .: C02

Port: USB-C Kanggo USB-C + 3.5mm Jack

Panjang kabel: 100 mm

Bobot: 8 g

Ukuran: 35 * 15 * 8 mm

Bahan: Kasus aluminium + PC + TPE


Detail Produk

Tag Product

1, Mangga Wigati: Piranti telpon utawa tablet MUNGSA ndhukung dering musik lan ngisi daya sekaligus.

2, Kompatibilitas: Dirancang kanggo piranti USB-C lan 3.5mm. Kalebu Google Pixel 4/4 XL / 3 / 3XL, Samsung Galaxy S10 / S9, Cathetan 10, Pro Pro 11 / 12.9 2018 & 2020.

3, Ngisi daya: Kanggo ngisi daya piranti USB-C Digital Adaptor Audio karo Ngisi daya nganggo kabel USB-C dipasang menyang pangisi daya tembok USB-C.

4, Musik Berkualitas Hi-Fi: Ngonversi konversi digital-to-analog (DAC) output Hi-Fi kualitas musik sing kompatibel karo layanan streaming premium kayata Tidal lan Spotify Premium. Audio resolusi dhuwur (24-bit / 96 kHz) kanthi amplifier Kelas G.

5, Apa plug eksternal disusun ing sisih mburi fuselage, kanthi sadar ngatur lan ngatur garis kasebut, ora kekacoan, nanging uga ngatur lan nggunakake peralatan eksternal;

6, kanthi efektif bisa nambah ngisor kapasitas dissipation panas notebook, nambah sirkulasi udhara, ora bakal mindhah panas sing berlebihan menyang desktop, saéngga bisa nggunakake panggunaan kepenak, ing wektu sing padha, bisa nglindhungi komponen internal notebook kanthi luwih apik. overheating lan nyebabake karusakan;

7. Sampeyan bakal luwih produktif. Ing kantor, sambungake kabel eternet, kabel listrik, kabel printer, mouse, lan liya-liyane menyang replika port utawa stasiun docking, lan pasang mesin kasebut nalika digunakake, nalika ninggalake, kunci bisa misahake mesin saka replika port lan stasiun docking, sing trep banget

 

C02_01 C02_02 C02_03 C02_04 C02_05 C02_06 C02_08 C02_09 C02_10 C02_11 C02_12 C02_13 C02_14 C02_15


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan