Warta

  • USB4 Specification

    Spesifikasi USB4

    Spesifikasi USB4 muji lan spesifikasi USB 3.2 lan USB 2.0 sing ana. Arsitektur USB4 nemtokake cara kanggo nuduhake siji tautan kacepetan dhuwur kanthi macem-macem jinis piranti kanthi dinamis sing paling cocog kanggo transfer tanggal miturut tyye lan aplikasi. Minangka USB Type-C ...
    Waca liyane
  • HDMI Display Port

    Port Tampilan HDMI

    HDMI dirancang kanggo ngganti antarmuka audio audio lan transmisi video analog sing luwih lawas kayata SCART utawa terminal RCA. Ndhukung macem-macem format video TV lan komputer, kalebu SDTV, video HDTV, plus audio digital multi-saluran. Loro-lorone HDMI lan UDI tanpa fungsi transmisi audio ...
    Waca liyane
  • Apa HDMI luwih apik tinimbang VFA, Yen mangkono, Apa sebabe?

    VGA saiki umure 35 taun lan format analog. Kanggo komputer modern tegese sampeyan kudu ngonversi saka sinyal digital, dadi analog RGB & sink, banjur bali menyang digital kanggo ditampilake ing monitor LED / LCD - bakal ana sawetara kualitas gambar ing saben tahapan, kalebu ...
    Waca liyane
  • What is USB 3.2 standard?

    Apa standar USB 3.2?

    Universal Serial Bus, utawa USB, wis suwe banget lan digunakake kanggo nyambung macem-macem piranti saka panyimpenan menyang hardware input. Suwe-suwe, standar kudu diupdate supaya tetep cocog karo perangkat keras modern lan syarat pangguna pungkasan. Spesifikasi lan macem-macem t ...
    Waca liyane
  • apa USB3.1 HUB?

    Hub USB-C & hub USB 3.1 Goleki kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan hub USB-C lan hub USB 3.1 ing kene. Apa bedane? Apa ana bedane? USB Type-C minangka format konektor sing dikenalake ing taun 2015. Konektor Type-A, sing wis suwe banget, diganti ...
    Waca liyane
  • apa USB 3.0 HUB?

    Hub USB 3.0 Standar USB 3.0 sing ditampilake ing taun 2008 janji bakal nambah tingkat asil data kanthi drastis dibandhingake karo USB 2.0 sadurunge teknologi. Amarga kasunyatan manawa USB 3.0 kompatibel karo teknologi sadurunge, piranti lawas isih bisa digunakake karo hub USB 3.0 anyar. Summar ...
    Waca liyane
  • Apa sing digawa HDMI?

    Teknologi HDMI Meh wolung milyar piranti sing diaktifake nganggo teknologi HDMI wis dikirim wiwit spesifikasi HDMI pisanan dirilis ing Desember 2002. Spesifikasi HDMI 2.1 paling anyar sing dirilis ing wulan November 2017 terus ngaktifake pangembangan kategori produk anyar lan solutio inovatif ...
    Waca liyane
  • apa HDMI 2.1 Spesifikasi;

    Spesifikasi HDMI 2.1 Spesifikasi HDMI® 2.1 minangka update paling anyar kanggo spesifikasi HDMI lan ndhukung macem-macem resolusi video sing luwih dhuwur lan tarif refresh kalebu 8K60 lan 4K120, lan resolusi nganti 10K. Format HDR dinamis uga didhukung, lan kemampuan bandwidth tambah ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara Konektor USB Type-C ing Mode Alt Alt?

    Mode HDMI Alt kanggo konektor USB Type-CTM ngidini piranti sumber sing aktif nganggo HDMI nggunakake konektor USB Type-C kanggo langsung nyambung menyang tampilan sing aktif HDMI, lan ngirim sinyal lan fitur HDMI liwat kabel sederhana tanpa prelu protokol lan konektor adaptor utawa dongle. Iki ngidini t ...
    Waca liyane
  • apa USB 3.2?

    USB 3.2 Spesifikasi Nalika inovasi teknologi maju, jinis piranti anyar, format media, lan panyimpenan sing murah regane kumpul. Dheweke mbutuhake bandwidth luwih akeh kanggo njaga pengalaman interaktif sing diarepake para pangguna. Kajaba iku, aplikasi pangguna nuntut ...
    Waca liyane
  • Fitur Pangisi daya USB (Pangiriman Daya USB)

    USB wis berkembang saka antarmuka data sing bisa nyediakake daya winates kanggo panyedhiya daya utama kanthi antarmuka data. Saiki akeh piranti sing ngisi daya utawa entuk daya saka port USB sing ana ing laptop, mobil, pesawat utawa soket tembok. USB wis dadi soket listrik ing endi ...
    Waca liyane
  • 1. Kabel USB lan Spesifikasi Konektor USB sing sampeyan kudu ngerti

    Spesifikasi Kabel USB-C® lan Spesifikasi Konektor Kanthi sukses terus antarmuka USB, ana kebutuhan kanggo adaptasi teknologi USB kanggo nyedhiyakake platform lan piranti komputasi sing luwih anyar nalika tren dadi faktor wujud sing luwih cilik, luwih tipis lan luwih entheng. Akeh platform lan piranti sing luwih anyar iki ...
    Waca liyane