Kepiye Konektor Tipe USB C digunakake ing mode HDMI Alt?

Alat HDMI Alt kanggo konektor USB Type-CTM ngidini piranti sumber HDMI nggunakake konektor USB Type-C kanggo nyambung langsung menyang tampilan sing diaktifake HDMI, lan ngirim sinyal lan fitur HDMI liwat kabel prasaja tanpa protokol lan konektor adaptor utawa dongeng.

Iki ngidini rong solusi sing paling populer kanggo sesambungan bebarengan - faktor cilik, bisa dibalik, lan konektor USB Tipe-C multi-tujuan sing diadopsi dening smartphone, tablet lan produk PC, lan konektor HDMI, yaiku tampilan utama antarmuka kanthi basis tampilan milyaran. Swara 355 yuta piranti tampilan HDMI diarepake bisa dikirim ing taun 2019, kalebu proyektor, monitor, headset VR lan 100 persen TV panel rata.

HDMI Alt Mode bakal ndhukung macem-macem fitur HDMI 1.4b kayata:

Resolusi nganti 4K
Swara sekeliling
Saluran Return Audio (ARC)
3D (4K lan HD)
Saluran HDMI Ethernet (HEC)
Kontrol Elektronik Konsumen (CEC)
Werna jero, xvColor, lan jinis konten
Perlindhungan Konten Digital Bandwidth sing dhuwur (HDCP 1.4 lan HDCP 2.2)
Saiki produsen milih fitur HDMI sing didhukung ing produk kasebut kanthi USB Type-C.

 


Wektu kirim: Jun-29-2020