apa HDMI 2.1 Spesifikasi;

Spesifikasi HDMI 2.1

HDMI® Spesifikasi 2.1 minangka update spesifikasi HDMI paling anyar lan ndhukung sawetara resolusi video sing luwih dhuwur lan tingkat refresh kalebu 8K60 lan 4K120, lan resolusi nganti 10K. Format HDR dinamis uga didhukung, lan kemampuan bandwidth ditambah nganti 48Gbps.

Ndhukung bandwidth 48Gbps yaiku kabel HDMI High Speed ​​Speed ​​anyar. Kabel kasebut mesthekake fitur-fitur gumantung ing bandwidth ultra sing dhuwur kalebu kalebu 8K video sing ora dikepengini nganggo HDR. Fitur EMI (gangguan elektro-magnet) sing kurang gangguan karo piranti nirkabel sing cedhak. Kabel kasebut cocog maneh lan bisa digunakake karo piranti HDMI sing wis diinstal.

 

HDMI Spesifikasi 2.1 fitur sorot kalebu:

Résolusi video sing luwih dhuwur ndhukung macem-macem résolusi sing dhuwur lan tingkat refresh luwih cepet kalebu 8K60Hz lan 4K120Hz kanggo ndeleng immersive lan rincian tindakan cepet. Résolusi nganti 10K uga didhukung kanggo komersial AV, lan panggunaan industri lan khusus.

Dhukungan HDR dinamis mesthekake saben wayahe video ditampilake kanthi nilai sing cocog kanggo ambane, rinci, padhang, kontras lan gamut warna sing luwih akeh - ing pemandangan-utawa pemandangan-pigura.

Kabel HDMI Speed ​​Speed ​​Ultra ndhukung bandwidth 48G kanggo dhukungan HDMI 2.1 sing ora dikompromi. Kabel kasebut uga nampilake emisi EMI sing sithik lan mundur cocog karo versi HDMI Spesifikasi lan bisa digunakake karo piranti HDMI sing ana.

Kabel HDMI Gancang High HD kanthi label

HDMI Spesifikasi 2.1 fitur sorot kalebu:

Résolusi video sing luwih dhuwur ndhukung macem-macem résolusi sing dhuwur lan tingkat refresh luwih cepet kalebu 8K60Hz lan 4K120Hz kanggo ndeleng immersive lan rincian tindakan cepet. Résolusi nganti 10K uga didhukung kanggo komersial AV, lan panggunaan industri lan khusus.

Dhukungan HDR dinamis mesthekake saben wayahe video ditampilake kanthi nilai sing cocog kanggo ambane, rinci, padhang, kontras lan gamut warna sing luwih akeh - ing pemandangan-utawa pemandangan-pigura.

Kabel HDMI Speed ​​Speed ​​Ultra ndhukung bandwidth 48G kanggo dhukungan HDMI 2.1 sing ora dikompromi. Kabel kasebut uga nampilake emisi EMI sing sithik lan mundur cocog karo versi HDMI Spesifikasi lan bisa digunakake karo piranti HDMI sing ana.

Kabel HDMI Gancang High HD kanthi label

 

 


Wektu kirim: Jun-29-2020