Apa sing diangkah HDMI?

Teknologi HDMI
Meh meh wolung milyar piranti sing diaktifake karo teknologi HDMI wis dikirim wiwit spesifikasi HDMI pisanan dirilis ing Desember 2002. Spesifikasi HDMI 2.1 paling anyar sing dibukak ing Nopember 2017 terus ngaktifake pangembangan kategori produk anyar lan solusi inovatif kanggo nyukupi permintaan kanggo kinerja sing luwih dhuwur lan pengalaman konsumen liyane immersive.

Teknologi HDMI terus minangka antarmuka video digital, audio lan data digital utama sing nyambungake tampilan definisi tinggi ultra menyang macem-macem elektronik konsumen, PC, mobile, otomotif lan piranti AV komersial. Uga ngembangake solusi kanggo industri kayata kesehatan, militer, aeroangkasa, keamanan lan pengawasan, lan otomatis industri.

Ekosistem global piranti lan solusi sing dihubungake HDMI kalebu jaringan Adopter HDMI sing Dilisensi, Pusat Tes Sah, Produsen Alat Berwajiban, produsen, pengecer lan installer.

 


Wektu kirim: Jun-29-2020