apa USB 3.0 HUB?

Hub USB 3.0

Standar USB 3.0 sing dituduhake ing taun 2008 kanthi jumlah tingkat data tambah lumantar dibandhingake karo USB teknologi sadurunge 2.0. Amarga kasunyatan sing USB 3.0 kompatibel karo teknologi sadurunge, piranti sing lawas isih bisa digunakake kanthi hub USB 3.0 anyar.

Ringkesan kaluwihan USB 3.0

10x luwih cepet tinimbang USB 2.0
Mudhunake kompatibel karo piranti USB 2.0

Napa hub USB 3.0 bisa digunakake?

Ana akeh sebab kenapa sampeyan kudu nggunakake hub USB 3.0. Salah sawijining alesan yaiku sampeyan kudu mikir babagan masa depan teknologi. Cepet utawa mengko, piranti pungkasan sing mung ndhukung standar USB 2.0 bakal ilang saka pasar. Iki kabeh penting nalika nimbang manawa inovasi wis dikembangake, sing diarani USB 3.1 (SuperSpeed ​​+). Pramila USB 2.0 nolak lan bisa digatekake, amarga hub USB 3.0 uga bisa ngatasi piranti mburi karo teknologi 2.0. Yen piranti pungkasan karo sambungan USB dituku, biasane diwenehake nganggo USB 3.0.

Hub USB USB saiki

HuaChuang USB 3.0 4-Port
WIWU USB 3.0 7-Port

Yen sampeyan tuku hub 2.0 2.0 lan duwe piranti mburi sing ndhukung USB 3.0, sampeyan bisa nggunakake, nanging sampeyan kudu nindakake tanpa kauntungan gedhe saka USB 3.0. Iki ora ana artine teknis utawa ekonomi. Yen hub kasebut kudu digabung menyang infrastruktur sing ana, pilihan hub USB 3.0 luwih disaranake.

Sepira cepet data transfer liwat hub USB 3.0?

Tingkat transfer hub USB 3.0 gumantung karo sawetara faktor. Kanggo nggayuh kacepetan maksimal kanggo transfer data, mesthine kabeh komponen lan piranti sing ndhukung ndhukung standar USB 3.0. Contone, supaya bisa drive hard drive eksternal kanggo nggayuh kinerja maksimal sajrone akses lan maca, port USB ing papan utama, hub USB lan harddisk eksternal kudu dirancang kanthi jelas kanggo USB 3.0. Iki bisa dideleng saka unsur biru ing slot plug lan USB.

Apa sing kedadeyan yen aku nyambungake piranti USB 2.0 menyang hub USB 3.0?

Minangka dhasar, ora ana sing bisa ngrusak hub USB 3.0, piranti mburi utawa papan utama. Nanging, sampeyan kudu urip kanthi penurunan kecepatan sing signifikan yen salah sawijining unsur sing kasebut ora ndhukung USB 3.0.

Apa hub USB 3.0 sing nawakake macem-macem fungsi khusus?

Ana hub kaya USB 3.0. Versi beda kasedhiya. Sawetara ndhukung WLAN, sing liya duwe pembaca kertu Integrasi lan saéngga ora mung fungsi minangka unsur pusat kanggo sesambungan ing antarane piranti USB, nanging uga minangka pusat kontrol kanggo maca kertu SD.


Wektu kirim: Jun-29-2020